Over ons

Bloemen Bezorgen in Utrecht in onderdeel van Bonhof Bloemen, een echt familiebedrijf met een hart en passie voor bloemen. Al sinds 1948 hét vertrouwde adres voor de mooiste bloemen en boeketten in de regio Utrecht.
Naast de verkoop in onze gezellige bloemenwinkel zijn wij dagelijks actief in het verzorgen van de bestellingen voor onze zakelijke en particuliere klanten door het hele land. De online bestellingen zijn de afgelopen jaren een volwaardig onderdeel geworden van onze bloemisterij en worden met even veel zorg en vakmanschap verwerkt als wanneer u langs zou komen in onze sfeervolle winkel. U kunt dus rekenen op de vertrouwde Bonhof Bloemen kwaliteit bij uw online bestellingen en zoals u van ons gewend bent: Gewoon meer bloemen voor uw geld!

Royaal assortiment dagverse bloemen en planten

Vrijwel dagelijks kunt u ons vinden op de bloemenveiling. In alle vroegte kopen wij hier voor u de mooiste bloemen van de beste kwaliteit in. Hierdoor kunt u altijd rekenen op dagverse boeketten waarvan u na bezorging nog lekker lang kunt genieten. Ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid van boeketten en arrangementen voor iedere gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een mooi boeket, bruidswerk, rouwarrangementen of een leuk bloemen cadeau, in onze webshop kunt u kiezen uit diverse opties.

Bloemen en boeketten met kwaliteitsgarantie

Van de inkoop tot het inbinden van boeketten en van verpakken tot aan het bezorgen van uw boeket of bloemstuk; Wij doen het in eigen beheer en garanderen u dan ook de beste kwaliteit. Dagverse bloemen en bloemstukken met minimaal een week versgarantie; Heel normaal bij Bonhof Bloemen!

Vakkundig en persoonlijk

Alle boeketten en bloemstukken worden door ons enthousiaste team met de hand samengesteld en vakkundig ingebonden. In tegenstelling tot bij sommige andere bedrijven kopen wij geen kant-en-klare boeketten in waarvan wij de kwaliteit niet kunnen garanderen, maar is ieder bloemstuk of boeket handwerk waar voor u met passie aan gewerkt wordt. Voor vragen en opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar en kunt u rekenen op vriendelijke en persoonlijke service.

Gewoon meer bloemen voor uw geld

Doordat wij dagelijks onze bloemen inkopen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding kunt u rekenen op scherpe tarieven en royale boeketten en bloemstukken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en doen er alles aan om uw bestelling snel en zorgvuldig te verwerken.
Heeft u vragen, opmerkingen of een bestelling die afwijkt van de mogelijkheden op de website? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar per telefoon of e-mail (ma t/m za 09:00-17:00) voor al uw vragen en wensen!