Bruidswerk

Uw huwelijksdag, één van de meest bijzondere dagen van uw leven. Onvergetelijk bovendien, en juist dat wilt u ook van de bloemen op deze dag. Daarom zijn wij er iedere keer weer trots op om met mooie bloemen een bijdrage te mogen leveren aan de sfeer van deze feestelijke dag. Of het nu gaat om een adembenemend bruidsboeket, een indrukwekkend bloemstuk voor op de auto, schattige corsages, bijpassende boeketjes voor de bruidsmeisjes of stijlvolle versiering voor in het haar. Modern of juist klassiek, kleurrijk of sereen, ons bruidswerk is altijd maatwerk waarbij uw wensen centraal staan!
Misschien heeft u al hele duidelijke ideeën over hoe uw bruidswerk er uit moet komen te zien. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het u fijn lijkt uw wensen eens rustig te bespreken en alvast wat inspiratie op te doen. Neem eens contact met ons op, misschien is het wel prettig om samen uw wensen voor deze bijzondere dag door te nemen!
Stuurt u ons een berichtje via het formulier of bel naar de winkel (030-6918106) om hiervoor een afspraak te maken. Natuurlijk mag u ook gewoon even binnenlopen in onze gezellige winkel in Maarssen. De koffie staat klaar!