Een bruidsboeket en versiering voor jullie bruiloft vind je bij Bonhof Bloemen!

Van harte gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen en elkaar de trouw beloven op jullie prachtige bruiloft. Dit wordt onwaarschijnlijk een van de mooiste dagen van jullie leven en daar horen uiteraard de mooiste bloemen bij.

Bloemen zijn een accessoire die op jullie onvergetelijke dag niet kan ontbreken. Bij Bonhof Bloemen in Zeist denken wij graag met jullie mee om de prachtige dag aan te kleden. Bloemen zijn immers een representatie van jullie persoonlijkheid en daarom is elk bloemstuk, van bruidsboeket tot corsage of tafelstukje, op een bruiloft uniek. 

‘We vinden het belangrijk om jullie te leren kennen, zodat we bloemstukken maken die daadwerkelijk bij jullie passen en de sfeer op jullie bruiloft onvergetelijk maken.’

Wat kan je van ons verwachten?

Omdat elk boeket met veel liefde en zorg wordt vormgegeven, hebben we eerst een oriënterend gesprek waarin wij jullie wensen doornemen. Hierin bespreken we de soort bruiloft die jullie voor ogen hebben, de mogelijkheden van de locatie, wat de sfeer van de versiering kan zijn en wat jullie graag willen of juist niet. Hebben jullie een stijl voorkeur of bepaalde bloemen die een emotionele betekenis hebben, geef het aan en wij proberen zo goed mogelijk met jullie mee te denken over de beschikbare opties.

Ook bespreken we wat jullie allemaal zouden willen. Gaan jullie voor alleen een boeket, of zijn er meer items waarbij wij kunnen helpen? Denk bijvoorbeeld aan corsages, versiering van de ceremonie, bloemstukken op tafel bij het diner en/of corsages voor de gasten. Maar daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden die we graag met jullie doornemen voor de bruiloft.

Wij ontzorgen, jullie genieten!

Klassiek, modern of landelijk, wij denken graag met jullie mee om jullie dag zo bijzonder mogelijk te maken. Met jullie input nemen wij de zorgen voor de versiering van jullie over. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie prachtige dag en zorgen we ervoor dat de sfeer magisch is!

We zorgen ervoor dat de bloemen op het afgesproken moment bij jullie en de locatie worden geleverd. Ook de trouwlocatie kunnen wij voorzien van de persoonlijk samengestelde bloemstukken. We zorgen ervoor dat alles op zijn plek staat. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie grote dag en hoeven jullie nergens meer naar om te kijken.

‘Alles op tijd op de afgesproken locatie. Wij ontzorgen zodat jullie kunnen genieten van een van de mooiste dagen van jullie leven!’

Vrijblijvend informatie opvragen?

Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de eerste wensen door te nemen. Zo kunnen we jou een goede schatting geven van de mogelijkheden, de kosten en uiteraard van enkele voorbeelden.

We zijn te bereiken op 030 691 81 06 of via bonhofbloemen@gmail.com.