Rouwwerk

Afscheid nemen van een dierbare, een verdrietige gebeurtenis en vaak een hectische periode waarbinnen u belangrijke beslissingen moet nemen over het afscheid. Omdat u een gedenkwaardig afscheid wilt voor uw naaste, wilt u dit ook graag terug zien in een mooi bloemstuk dat past bij de overledene. Hoewel wij standaard natuurlijk diverse rouwstukken in ons assortiment hebben kan het natuurlijk zo zijn dat u voor het naderende afscheid een bijzonder rouwwerk wilt. Nét even iets anders, persoonlijker en echt passend bij het karakter, de hobby of misschien wel de lievelingskleur van de overledene. Bonhof Bloemen Maarssen is al sinds 1948 gespecialiseerd in maatwerk rouwstukken. Helemaal aangepast aan uw wensen, voor een gedenkwaardig afscheid!

 

Heeft u speciale wensen voor het rouwwerk? Neemt u gerust even contact met ons op. Op basis van uw wensen verzorgen wij snel en vakkundig uw rouwwerk. Speciale vormen, kransen, kistbedekking, bloemstukken of andere rouwstukken naar wens. Met aandacht voor u gemaakt, helemaal passend bij de persoon waarvan u afscheid neemt.

 

Stuurt u ons een berichtje via het formulier of bel naar de winkel (03p-6918106) om uw wensen te bespreken. Natuurlijk mag u ook gewoon even binnenlopen in onze winkel in Zeist.
De koffie staat klaar!